070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

LG zonnepanelen Den Haag

Productgarantie van 25 jaar

Zonnepanelen, hoe goed ook van kwaliteit, leveren alleen de beste prestaties als ze op een vakkundige manier zijn geplaatst. Aircotech Solar Engineering is dé specialist in Den Haag op het gebied van advies, installatie en onderhoud van zonnepanelen. De LG zonnepanelen zijn er in verschillende prijsklassen en energieopbrengsten. Door vernieuwde CELLO technologie bedraagt de standaard productgarantie maar liefst 25 jaar! Wij adviseren u graag over het aantal zonnepanelen, de exacte energieopbrengst voor uw huis en binnen welke tijd u uw investering terugverdient.

LG Mono X® 2 zonnepanelen

Deze zonnepanelen hebben dunne draden die op afstand zwart lijken, wat een strak uiterlijk aan uw dak geeft. De verbeterde CELLO technologieën zorgen ervoor dat deze zonnepanelen tot 290 kWh aan stroom genereren. De LG Mono X® 2 serie zijn de voordeligste LG zonnepanelen.

LG NeON™ 2 zonnepanelen

Deze zonnepanelen leveren tot 360 kWh stroom. De cel in de LG NeON™ 2 kan zowel aan de voor- als achterkant vermogen genereren, waardoor u zowel bij zon als bij bewolkt weer nóg meer rendement uit uw zonnepanelen haalt. LG NeON™ 2 zonnepanelen zijn verkrijgbaar in donkerblauw of zwarte uitvoering. De zwarte variant levert tot 300 kWh stroom.

LG NeON™ 2 BiFacial zonnepanelen

Is alleen het beste rendement voor u belangrijk, dan kiest u voor de LG NeON™ 2 BiFacial zonnepanelen. Deze leveren tot maar liefst 375 kWh. Deze hoge energieopbrengst wordt gegenereerd door actieve cellen aan de voor- én achterzijde. LG garandeert zelfs na 25 jaar een behoud van minimaal 83,6% nominaal vermogen.

Zonnepanelen keuzewijzer Offerte aanvragen

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860