070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

LG zonnepanelen Den Haag

Productgarantie van 25 jaar

Zonnepanelen, hoe goed ook van kwaliteit, leveren alleen de beste prestaties als ze op een vakkundige manier zijn geplaatst. Aircotech Solar Engineering is dé specialist in Den Haag op het gebied van advies, installatie en onderhoud van zonnepanelen. De LG zonnepanelen zijn er in verschillende prijsklassen en energieopbrengsten. Door vernieuwde CELLO technologie bedraagt de standaard productgarantie maar liefst 25 jaar! Wij adviseren u graag over het aantal zonnepanelen, de exacte energieopbrengst voor uw huis en binnen welke tijd u uw investering terugverdient.

LG Mono X® 2 zonnepanelen

Deze zonnepanelen hebben dunne draden die op afstand zwart lijken, wat een strak uiterlijk aan uw dak geeft. De verbeterde CELLO technologieën zorgen ervoor dat deze zonnepanelen tot 290 kWh aan stroom genereren. De LG Mono X® 2 serie zijn de voordeligste LG zonnepanelen.

LG NeON™ 2 zonnepanelen

Deze zonnepanelen leveren tot 360 kWh stroom. De cel in de LG NeON™ 2 kan zowel aan de voor- als achterkant vermogen genereren, waardoor u zowel bij zon als bij bewolkt weer nóg meer rendement uit uw zonnepanelen haalt. LG NeON™ 2 zonnepanelen zijn verkrijgbaar in donkerblauw of zwarte uitvoering. De zwarte variant levert tot 300 kWh stroom.

LG NeON™ 2 BiFacial zonnepanelen

Is alleen het beste rendement voor u belangrijk, dan kiest u voor de LG NeON™ 2 BiFacial zonnepanelen. Deze leveren tot maar liefst 375 kWh. Deze hoge energieopbrengst wordt gegenereerd door actieve cellen aan de voor- én achterzijde. LG garandeert zelfs na 25 jaar een behoud van minimaal 83,6% nominaal vermogen.

Zonnepanelen keuzewijzer Offerte aanvragen

Projecten met LG zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen in Haarlem

Optimaal rendement halen uit de zonnepanelen. Dat is waar wij voor hebben gezorgd bij het plaatsen van vier zonnepanelen op een woning in Haarlem.

Bekijk project

Zonnig vooruitzicht in Leiden

Bij een woning in Leiden hebben we 24 LG370 WP Premium zonnepanelen geplaatst: hét top model van LG. Verduurzamen op topniveau.

Bekijk project

Zonnepanelen plaatsen in Utrecht

Onze ervaren monteurs hebben in Utrecht meegeholpen aan de doelstelling: de woning energieneutraal maken: duurzaam én goed voor de portomonnee.

Bekijk project

Zonnepanelen plaatsen in Den Haag

In Den Haag heeft ons ervaren team maar liefst 23 LG 340 WP panelen geplaatst. Elk paneel is voorzien van een Enphase IQplus micro omvormer: veilig én betrouwbaar!

Bekijk project

Zonnepanelen plaatsen in Zoetermeer

In Zoetermeer hebben onze ervaren solar engineers 12 LG 340 WP zonnepanelen geplaatst. Elk zonnepaneel is voorzien van een Enphase IQplus micro omvormer.

Bekijk project

LG zonnepanelen woning Rotterdam

Voor het verduurzamen van een woning hebben wij 10 LG zonnepanelen geplaatst in combinatie met Enphase micro omvormers.

Bekijk project

LG zonnepanelen woning Waddinxveen

We hebben 9 LG 320 WP full black zonnepanelen op het schuine dak mogen installeren.

Bekijk project

Zonnepanelen voor huis Voorschoten

Om deze woning te verduurzamen hebben we 12 LG 320 WP full black zonnepanelen op het dak mogen installeren.

Bekijk project

LG zonnepanelen voor vrijstaand huis in Voorburg

De woning is verduurzaamd door het plaatsen van 19 LG zonnepanelen met Enphase micro-omvormers.

Bekijk project

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860