070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

Zonnig vooruitzicht in Leiden

Zonnepanelen en een warmtepomp geplaatst

Bij een woning in Leiden hebben we 24 LG370 WP Premium zonnepanelen geplaatst: hét top model van LG. Samen met de reeds geplaatste Mitsubishi Airco unit is dit huis klaar voor wat komen gaat. Verduurzamen op topniveau, gewoon bij Aircotech Solar Engineering.

Koelen en verwarmen met een warmtepomp

De zonnepanelen zijn gecombineerd geplaatst met een Enphase micro-omvormer en een Enphase envoy: veiligheid en kwaliteit voorop. Door het systeem in een zogenoemd Oost/West opstelling te plaatsen, wordt het Leidse dakoppervlak maximaal benut: geen zonnestraal wordt overgeslagen.

Naast de zonnepanelen hebben wij ook een Daikin warmtepompsysteem geplaatst. Door de warmtepomp kan woning duurzaam gekoeld én verwarmd worden. 100% klaar voor de toekomst.

Samen naar een duurzamer Nederland

Geheel volgens de VCA eisen hebben wij de LG zonnepanelen op een dakconstructie gemonteerd. Hiermee hebben wij een zonne-energie installatie afgeleverd dat samen met de warmtepomp een optimaal duurzaam klimaat creëert.

Onze ervaren solar engineers staan klaar om u te helpen. Maak uw duurzame wensen kenbaar via onderstaand formulier of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860