Green is our vision,

Energy is our mission!

Vraag hier direct uw offerte aan...

Eenvoudig investeren
in duurzame energie

Vraag hier advies op maat aan...

Vakkundig en erkend installatiebedrijf

Zonnepanelen | Zonneboilers | Windturbines

VCA gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid & Milieu Aannemers Checklist en is bedoeld om installatiebedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Niet ieder installatiebedrijf of installateur is VCA gecertificeerd. Laat u dus niet voor de gek houden wanneer u een zonnepanelen systeem wilt laten installeren.

Daarom Aircotech Solar Engineering uit Den Haag

Op basis van 15 jaar ervaring en continue (bij)scholing van haar medewerkers kunt u vertrouwen op een deskundig advies, vakkundige installatie en uitmuntende service. Wanneer u een duurzame energieoplossing zoals zonnepanelen, zonneboilers of windturbines wilt laten installeren kunt u rekenen op Aircotech Solar Engineering:

  • Werken met valbeveiliging en dakrand beveiliging.
  • Uitsluitend goedgekeurde steigers.
  • Complete opname op locatie van uw situatie: dakinspectie, ligging, belasting, kwaliteit van het dak, stroomverbruik, huidig CV-systeem.
  • Onafhankelijk informatie over prijzen, subsidie en financieringsmogelijkheden.

Kortom: Aircotech Solar Engineering is geen snelle verkooporganisatie maar al jaren een gerenommeerde en betrouwbare installatiepartner uit Den Haag.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Een Aircotech Solar engineer helpt u graag verder van advies over de beste duurzame klimaatoplossing tot levering en vakkundige installatie. Maak hieronder uw wensen kenbaar of neem direct contact op via 070-4151860.

 

Onafhankelijk advies over duurzame energie oplossingen

Maak uw wensen kenbaar en ontvang direct advies op maat.