070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

Energieneutrale woning door zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen in Den Haag

In Den Haag hebben onze ervaren solar engineers 23 LG LG 340 WP zonnepanelen geplaatst. Dankzij de zonnepanelen is het pand nu energieneutraal.

Unieke fabrieksgarantie

Door de toevoeging van de micro omvormers achter de geplaatste zonnepanelen is het systeem 100% brandveilig. Dit maakt het systeem zo betrouwbaar dat u maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie krijgt. Kwaliteit en verduurzaming staan bij ons hoog in het vaandel. En dat ziet u terug in onze producten.

Automatisch up-to-date

De micro omvormers zorgen dat de energie wordt omgezet naar wisselstroom. Deze stroom wordt gebruikt door heel de woning in Den Haag. Een Enphase Envoy houdt de software van de micro omvormers up-to-date en zorgt voor de monitoring en registratie.

Zonnepanelen gemonteerd op het dak: geheel volgens de VCA eisen

Geheel volgens de VCA eisen hebben wij de LG zonnepanelen op een dakconstructie gemonteerd. Hiermee hebben wij een zonne-energie installatie afgeleverd die met een hoog rendement duurzame energie kan opwekken!

Helpt u ook mee Nederland groener te maken? 

Onze ervaren solar engineers helpen u graag. Maak uw duurzame wensen kenbaar via onderstaand formulier of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860