070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

Zonnepanelen plaatsen in Zoetermeer

Zonnepalen op een plat dak

In Zoetermeer hebben onze ervaren solar engineers 12 LG LG 340 WP zonnepanelen geplaatst. Ieder zonnepaneel is gecombineerd met een Enphase IQ7+ micro omvormer en een plat dak constructiesysteem. Dit zorgt voor optimaaal rendement uit de geplaatste zonnepanelen. Het systeem achter de panelen wordt via de Enphase Envoy-S gemonitord en up-to-date gehouden.

Brandveiligheid voorop

Het systeem is voorzien van een aparte elektra groep welke direct in de meterkast is aangesloten. Hiermee wordt overbelasting voorkomen waardoor het systeem 100% brandveilig is!

Zonnepanelen gemonteerd op een plat dak

Geheel volgens de VCA eisen hebben wij de LG zonnepanelen op een dakconstructie gemonteerd. Hiermee hebben wij een zonne-energie installatie afgeleverd die met een hoog rendement duurzame energie kan opwekken!

Ook verduurzamen met behulp van zonne-energie?

Onze ervaren solar engineers helpen u graag. Maak uw duurzame wensen kenbaar via onderstaand formulier of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860