Erkend installateur

► Zonnepanelen
► Zonneboilers
► Windturbines

Duurzame lange termijn oplossingen...

Green is our vision,

Energy is our mission!

Vraag hier direct uw offerte aan...

Zonnepanelen

De beste, bekende en goedkope zonnepanelen

Met behulp van het dagelijkse zonlicht en de techniek van zonnecellen die in zonnepanelen zijn verwerkt is het vandaag de dag zeer eenvoudig om op het dak van uw woning, kantoorgebouw, bedrijfspand, winkel of schoolgebouw elektriciteit op te wekken. 

Aircotech Solar Engineering werkt als onafhankelijk fullservice erkend installatiebedrijf met uitsluitend gerenommeerde A-merken zonnepanelen. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogst haalbare stroomopwekking met uw zonnepanelen. Afhankelijk van uw capaciteitsbehoefte en persoonlijke voorkeuren adviseren wij u over:

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Voorafgaand aan de installatie van zonnepanelen is het belangrijk dat de Aircotech Solar engineer eerst bekijkt en adviseert welk type zonnepanelen voor uw gebouw geschikt zijn. Zo zijn er voor schuine daken en platte daken verschillende zonnepaneel systemen die het mogelijk maken om eenvoudig duurzaam energie op te wekken.

Hoeveel stroom kan ik genereren met zonnepanelen?

De elektriciteit die wordt opgewekt met zonnepanelen wordt uitgedrukt in watt-piekvermogen (Wp). Afhankelijk van de kwaliteit van het zonnepaneel kan één zonnepaneel gemiddeld zo’n 270 kWh aan stroom genereren.

Zonnepanelen kopen, wat kost dat?

Zonnepanelen zijn leverbaar in vele verschillende merken, soorten en uitvoeringen. Doordat de technologie van zonnepanelen bewezen is worden de prijzen steeds aantrekkelijker. Ook met alle mogelijke subsidies en financieringsmogelijkheden die beschikbaar zijn voor zonnepanelen op het dak van uw woning, bedrijf of schoolgebouw is investeren in zonnepanelen een juiste beslissing.

Wat de exacte kosten zijn voor een duurzaam systeem met zonnepanelen is afhankelijk van een aantal factoren: hoeveel stroom wilt u genereren, hoeveel ruimte is er beschikbaar op het dak en hoeveel subsidie is er te verkrijgen.

Meer weten over het kopen van zonnepanelen?

Het beste advies voordat u zonnepanelen gaat kopen is om contact op te nemen met een van onze ervaren solar engineers. Wij kunnen op basis van uw behoeften een snel en effectief advies geven voor een duurzame energiebesparende oplossing met zonnepanelen.

Zonnepanelen voor particulier, bedrijf en organisatie

Aircotech Solar Engineering helpt iedereen: particulier, zakelijk of institutioneel. Voor iedere ruimte vinden wij de voor u beste duurzame energiebesparende oplossing. Bent u benieuwd of zonnepanelen op uw dak geschikt zijn? Bel dan vrijblijvend 070-4151860 of stel hieronder uw vraag aan onze deskundige en erkende solar engineers.

 

Vraag het de Aircotech Solar Engineers uit Den Haag

Met deze gegevens wordt uw vraag snel en persoonlijk beantwoord.