070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

Zonnepanelen voor huis Voorschoten

Zonne-energie installatie voor het verduurzamen van de woning

Om deze woning te Voorschoten te verduurzamen heeft Aircotech Solar 12 LG 320 WP full black zonnepanelen op het dak mogen installeren. Voor de zonne-energie installatie zijn tevens 12 Enphase IQ7plus micro omvormers, 1 Enphase envoy beheerssysteem, 1 Enphase Q relay en een ondersteuningsconstructie met dekplaten geplaatst. De duurzame zonne-energie installatie is aangesloten op een aparte elektragroep.

Zonnepanelen gemonteerd op dakconstructie

Geheel volgens de VCA eisen hebben wij de LG zonnepanelen op een dakconstructie gemonteerd. Hiermee hebben wij een zonne-energie installatie afgeleverd die met een hoog rendement duurzame energie kan opwekken!

Wilt u meer weten over deze zonne-energie installatie?

Onze ervaren solar engineers helpen u graag. Maak uw duurzame wensen kenbaar via onderstaand formulier of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Corona protocol Aircotech Solar Engineering

Aircotech zal er alles aan doen om uw gezondheid en die van onze medewerkers niet in gevaar te brengen en te allen tijde de veiligheid te waarborgen.

Meer informatie

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860