070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

Zonnepanelen plaatsen in Haarlem

Energieneutraal in vier stappen

Optimaal rendement halen uit zonnepanelen. Dat is waar wij voor hebben gezorgd bij het plaatsen van vier zonnepanelen op een historisch pand in Haarlem.

Een historische stap richting verduurzaming

De vier zonnepanelen zijn geplaatst op een kleine, oude stadswoning midden in het centrum. Door het plaatsen van de LG355 WP white back panelen is dit Haarlemse huis helemaal van deze tijd. De panelen zijn op een Oost/West ligging geplaatst, waardoor het rendement optimaal is.

Volledig elektrisch neutraal. Dat is ons streven

Naast de zonnepanelen is er ook een Enphase IQ7+ micro omvormer geplaatst, wat staat voor een 100% veilige oplossing. Samen met monitoring van het systeem via een envoy blijven de panelen altijd up-to-date.

Door het plaatsen van deze panelen is de woning volledig elektrisch neutraal! Een mooie duurzame stap in de juiste richting.

Bent u klaar voor de toekomst?

Geheel volgens de VCA eisen hebben wij de LG zonnepanelen op een dakconstructie gemonteerd. Hiermee hebben wij een zonne-energie installatie afgeleverd van topkwaliteit.

Onze ervaren solar engineers staan klaar om u te helpen. Maak uw duurzame wensen kenbaar via onderstaand formulier of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860