070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

Energieneutrale woning door zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen in Utrecht

Het doel: een energieneutrale woning. Onze ervaren solar engineers hebben 12 LG LG 355 WP zonnepanelen geplaatst om dit doel te halen, en dat is gelukt!

LG zonnepanelen: 100% brandveilig

Door  micro omvormers achter de zonnepanelen te plaatsen is het systeem 100% brandveilig. Dit maakt het systeem zo betrouwbaar dat u maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie krijgt. Kwaliteit en verduurzaming staan bij ons hoog in het vaandel. En dat ziet u terug in onze producten.

Automatisch en altijd up-to-date

De Enphase Envoy houdt de software van de micro omvormers up-to-date en zorgt voor de monitoring en registratie. Zo hoeft u er geen onnodige energie in te stoppen.

Zonnepanelen gemonteerd op het dak: geheel volgens de VCA eisen

Geheel volgens de VCA eisen hebben wij de LG zonnepanelen op een dakconstructie gemonteerd. Hiermee hebben wij een zonne-energie installatie afgeleverd die met een hoog rendement duurzame energie kan opwekken!

Samen naar een duurzamer Nederland

Onze ervaren solar engineers staan klaar om u te helpen. Maak uw duurzame wensen kenbaar via onderstaand formulier of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860