070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

LG zonnepanelen woning Rotterdam

Zonne-energie installatie op plat dak

Voor het verduurzamen van een woning te Rotterdam heeft Aircotech Solar 10 LG 340 WP zonnepanelen geplaatst in combinatie met Enphase micro omvormers IQ7+: dit zorgt voor optimaal rendement én brandveiligheid.

25 jaar fabrieksgarantie

De micro omvormers achter de zonnepanelen zorgen dat de zonne-energie wordt omgezet naar wisselstroom, de stroom die u in huis gebruikt. Een Enphase Envoy houdt de software van de micro omvormers up-to-date en zorgt voor de monitoring en registratie.

Het systeem heeft 25 jaar fabrieksgarantie en is dus zeer betrouwbaar. Door het toepassen van de micro omvormers is het systeem 100% brandveilig!

Energiezuinige warmtepomp

Samen met de zonnepanelen en de omvormers is er ook een warmtepomp airconditioningsysteem geplaatst in het kader van de verduurzaming, zodat er energiezuinig gekoeld en verwarmd kan worden. Goed voor het milieu én uw portemonnee.

Wilt u meer weten over zonnepanelen of micro omvormers?

Geheel volgens de VCA eisen hebben wij de LG zonnepanelen op een dakconstructie gemonteerd. Hiermee hebben wij een zonne-energie installatie afgeleverd die met een hoog rendement duurzame energie kan opwekken!

Bent u ook op zoek naar een energiezuinige oplossing? Onze ervaren solar engineers helpen u graag. Maak uw duurzame wensen kenbaar via onderstaand formulier of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860