Eenvoudig investeren
in duurzame energie

Vraag hier advies op maat aan...

Green is our vision,

Energy is our mission!

Vraag hier direct uw offerte aan...

Subsidie zonnepanelen

Reken op een duurzame, zeer interessante investering

Zowel de Nederlandse overheid als de Europese Commissie stimuleren de komende jaren meer en meer dat particulier en bedrijf duurzame energiebesparende systemen in gebruik gaan nemen. Onder duurzame oplossingen vallen bijvoorbeeld het installeren van zonnepanelen, zonneboilers of windturbines. Wat uw duurzame energiebesparende oplossing ook wordt er zijn veel verschillende soorten subsidies te verkrijgen voor de financiering van uw project.

Subsidies zonnepanelen particulieren

Per 2 juli 2012 is er een regeling voor particulieren in werking getreden om subsidie te verkrijgen op zonnepanelen.  Om in aanmerking te komen voor subsidie is het van belang dat er maar 1 aanvraag per adres mag worden ingediend. Verder zijn er nog een aantal eisen zoals dat de installatie in Nederland dient te gebeuren, dat er minimaal 0,601 kilowattpiek moet zijn en dat na de beschikking tot subsidieverlening de zonnepanelen binnen 6 maanden geïnstalleerd moeten zijn. Voor alle eisen en het verkrijgen van deze particuliere subsidie kunt u contact opnemen met Aircotech Solar Engineering. Maak uw wensen kenbaar via onderstaand formulier of bel direct 070-4151860.

Subsidies zonne-energie projecten bedrijven en instellingen

Ook voor het realiseren van zakelijke of institutionele projecten ter bevordering van duurzaamheid en milieubesparing zijn interessante subsidies te verkrijgen. Doordat de Nederlandse overheid en de Europese Commissies veelal strenge eisen stellen aan het verkrijgen voor deze subsidies werkt Aircotech Solar Engineering samen met het gerenommeerde subsidiebureau van Van Draeckeburgh Subsidies & Fiscale regelingen te Bilthoven. Al 15 jaar de grootste Nederlandse subsidie intermediair op het gebied van bouw, energie, milieu, innovatie en ontwikkeling. Ook voor diverse lease mogelijkheden kunt u bij onze Aircotech Solar engineers terecht.

Hoe u snel subsidies kunt verkrijgen?

Neem contact op met een Aircotech Solar engineer. Op basis van uw wensen verkrijgt u direct passend advies over de duurzame energiebesparende oplossing, en wordt u volledig ontzorgt: van subsidie en financiering tot aan complete installatie en onderhoud. Maak hieronder uw wensen kenbaar en verneem direct een passend subsidieadvies. Bellen mag natuurlijk ook, 070-4151860.

 

Onafhankelijk advies over duurzame energie oplossingen

Maak uw wensen kenbaar en ontvang direct advies op maat.