070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

Verduurzaming door zonnepanelen in woning Voorburg

Een groene toekomst maak je samen

Comfortabel binnenklimaat, gecreëerd op duurzame wijze

Voor de woning in Leidschendam-Voorburg is er gekozen voor een Mitsubishi duo split warmtepompsysteem, in combinatie met een brandveilig zonne-energiesysteem voorzien van zes LG 355 WP zonnepanelen. Zo ontstaat er een comfortabel binnenklimaat en een optimale brandveilige veilIge energieopwekking, omdat elk zonnepaneel is voorzien van een eigen Enphase micro omvormer

De beste kwaliteit zonnepanelen

De Enphase micro-omvormers hebben de meest geavanceerde omvormertechnologie en zijn daarmee de beste in de markt. Het systeem is geheel volgens de gestelde NEN1010 norm aangesloten op de zonnestroomverdeler, wat optimale veiligheid van de zonnepanelen garandeert.

Ook uw (oude) woning verduurzamen?

Het huishouden in Leidschendam-Voorburg was klaar voor de stap richting duurzaam. Bent u ook klaar voor het verduurzamen van uw woning?  Onze ervaren solar engineers staan klaar om u te helpen. Maak uw duurzame wensen kenbaar via onderstaand formulier of bel direct 070 - 41 51 860.

Offerte aanvragen

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860