Green is our vision,

Energy is our mission!

Vraag hier direct uw offerte aan...

Erkend installateur

► Zonnepanelen
► Zonneboilers
► Windturbines

Duurzame lange termijn oplossingen...

ET Solar zonnepanelen

Goedkope zonnepanelen voor de particulier

Als grote gerenommeerde werelspeler is ET Solar actief in het fabriceren van goedkope zonnepanelen voor uw woning. Gevestigd met haar hoofdkantoor in Nanjing in China en productiefaciliteiten met een capaciteit van 1 GW per jaar in het nabije Taizou en kantoren in Munchen, Milaan, Lyon en San Francisco een fabrikant waar u op kunt vertrouwen.

Wereldwijd uitvoerig getest en erkende zonnepanelen

Sinds 2011 zijn ET Solar zonnepanelen betrokken in de testen van het internationale vakblad Photon Magazine. Deze test beoordeelt de kWh productie van de zonnepanelen van maand tot maand. Vele bekende en minder bekende merken doen in deze vergelijkende zonnepanelen test mee. ET Solar behoort steevast tot de top-5 van meest kWh producerende zonnepanelen.

In 2012 is ET Solar door Bloomberg New Energy Finance erkend als een “global top 10 PV manufacturer”. Ook hiermee werd bewezen dat de zonnepanelen van ET Solar kwaliteitsproducten zijn die met een efficiënt productieproces goedkoop aan de particulier kan worden verkocht.

Verschillende soorten ET Solar zonnepanelen

Onder het ET Solar label worden er 4 verschillende lijnen zonnepanelen gefabriceerd in waaronder naast de monokristallen ook een polykristallen uitvoering. De keuze voor ET Solar zonnepanelen kan worden bepaald op uitvoering, gewicht en het gewenste vermogen oplopend van 200 tot 250 watt per paneel. De ET Solar zonnepanelen worden standaard geleverd met 10 jaar productgarantie en een vermogen garantie van maar liefst 25 jaar.

Meer weten de goedkope ET Solar zonnepanelen?

Aircotech Solar Engineering is erkend dealer van ET Solar zonnepanelen. Op basis van uw persoonlijke wensen, capaciteitsbehoefte en mogelijkheden voor subsidie en financiering kan een Aircotech Solar engineer u van passende informatie voorzien. Stel hieronder direct uw vraag over duurzame energie met zonnepanelen of maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze klimaatadviseurs. Bellen kan natuurlijk ook, 070-4151860.

 

Onafhankelijk advies over duurzame energie oplossingen

Maak uw wensen kenbaar en ontvang direct advies op maat.

Impressie ET Solar zonnepanelen