070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

DMEGC zonnepanelen Den Haag

Europese, hoge kwaliteit

De productie van zonnepanelen gebeurt vaak in China door onbekende bedrijven. De DMEGC zonnepanelen zijn echter van Europese, hoge kwaliteit. Daarom is de levensduur van deze zonnepanelen gegarandeerd minimaal 25 jaar en kunnen altijd alle onderdelen worden verzekerd. Aircotech Solar Engineering is dé specialist op het gebied van zonnepanelen in Den Haag en omstreken. Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw type dak en beschikbaar budget.

Hoge opbrengst met DMEGC zonnepanelen

Een gemiddeld huishouden heeft 3.000 tot 3.500 kilowattuur aan energie nodig. Dat betekent twaalf tot zestien DMEGC-zonnepanelen om energieneutraal te zijn. De meeste huishoudens plaatsen zes panelen. 

Soorten DMEGC zonnepanelen

De DMEGC zonnepanelen bestaan in drie soorten: Monocrystalline, Polycrystalline en Monocrystalline Full Black. De polycrystalline zonnepanelen zijn het goedkoopste, terwijl de monocrystalline zonnepanelen het hoogste rendement hebben en in stijlvol zwart een fraaier uiterlijk hebben. 

Zonnepanelen keuzewijzer Offerte aanvragen

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860