Erkend installateur

► Zonnepanelen
► Zonneboilers
► Windturbines

Duurzame lange termijn oplossingen...

Green is our vision,

Energy is our mission!

Vraag hier direct uw offerte aan...

Astronergy zonnepanelen

State-of-the-art zonnepanelen voor huis & gebouw

Het in China gevestigde Astronergy is sinds haar oprichting in 2006 een betrouwbare fabrikant van zonnepanelen. In samenwerking met het moederbedrijf, de CHINT Groep, biedt Astronergy niet alleen state-of-the-art zonnepanelen, maar ook complete BOS componenten, waaronder omvormers, array combiner dozen, DC beveiliging, AC bescherming en transformators.  Kortom, met geavanceerde technologie is Astronergy de wereldleider voor bewezen zonnepanelen systemen voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Drie verschillende soorten zonnepanelen

De Astronergy zonnepanelen kent drie verschillende productielijnen van hoge kwaliteit zonnepanelen. Afhankelijk van het type ruimte en capaciteitsbehoefte zijn de onderstaande zonnepanelen leverbaar voor uw huis, bedrijfspand of kantoorgebouw:

  1. Zonnepanelen met monokristallen
  2. Zonnepanelen met polykristallen
  3. Zonnepanelen met dunne film modules

Een Astronergy zonnepaneel is al leverbaar vanaf 300 euro per paneel.

Meer weten over Astronergy zonnepanelen?

Aircotech Solar Engineering is erkend dealer van Astronergy zonnepanelen. Op basis van uw persoonlijke wensen, capaciteitsbehoefte en mogelijkheden voor subsidie en financiering kan een Aircotech Solar engineer u van passende informatie voorzien. Stel hieronder direct uw vraag over duurzame energie met zonnepanelen of maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze klimaatadviseurs. Bellen kan natuurlijk ook, 070-4151860.

 

Onafhankelijk advies over duurzame energie oplossingen

Maak uw wensen kenbaar en ontvang direct advies op maat.

Impressie chinese zonnepanelen