070 - 41 51 860 Keuzewijzer Offerte

Eigenaren zonnepanelen mogen vanaf 2023 minder salderen

De nieuwe salderingsregeling is officieel bekend gemaakt: vanaf 2023 mag er ieder jaar 9% minder gesaldeerd worden, tot een uiteindelijk nulpunt in 2031. Minister Wiebes heeft dit plan definitief doorgevoerd. De laatste stap, die tussen het kalanderjaar 2030 en 2031, houdt een totale afname in van 28%.

Lees het hele artikel en de maatregelen rustig door op de website van Solar Magazine.

De salderingsregeling: hoe werkt het?

Door de salderingsregeling krijgt u geld terug van de overheid als u meer stroom opwekt dan dat u gebruikt. Deze regeling is getroffen om mensen te stimuleren zonne-energie op te wekken. Goed voor het milieu én uw portemonnee dus! Maar omdat steeds meer huishoudens zonnepanelen hebben, is het einde van deze oude regeling in zicht.

Profiteer optimaal nu het nog kan

Omdat zonne-energie steeds betaalbaarder wordt, is het aanschaffen van zonnepanelen altijd een goede investering. Wilt u ook op korte termijn nog optimaal profiteren van zonnepanelen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

Aircotech Solar Engineering B.V. is ruim 20 jaar een totaalpartner in zonne-energiesystemen voor elk dak: Van advies, installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mogen wij u helpen?

070 - 41 51 860Offerte aanvragen

Vraag het aan Aircotech Solar Engineering

Aanhef *

Vakkundig en erkend installatiebedrijf:

 
070 - 41 51 860