Erkend installateur

► Zonnepanelen
► Zonneboilers
► Windturbines

Duurzame lange termijn oplossingen...

Green is our vision,

Energy is our mission!

Vraag hier direct uw offerte aan...

Zonneboilers

Bespaar 50% op uw energierekening voor warm water

Een zonneboiler is een duurzame klimaatoplossing voor het genereren van warm water. Het systeem van een zonneboiler bestaat uit een warmwaterboiler met geïntegreerde zonnecollector. Deze zonnecollector zet met behulp van de ingebouwde elektromagneten het zichtbare dagelijkse zonlicht om in warmte. Wanneer er onvoldoende zonlicht is, dan zorgt het systeem met naverwarmers er automatisch voor dat u altijd over warm water kunt beschikken.

Direct voordeel met een zonneboiler

Door het laten installeren van een zonneboiler kunt u de helft van uw huidige energierekening voor warm water besparen. Daarbij voorkomt u directe uitstoot van CO2 en levert u dus ook direct een bijdrage aan een beter milieu.

Is mijn dak geschikt voor het plaatsen van een zonneboiler?

Doordat de het zonneboiler systeem op basis van zonlicht zorgt voor uw warme water dient deze op het dak geïnstalleerd te worden. Afhankelijk van de opbouw van uw dak en de locatie ten opzichte van de zonstand kan onze klimaatspecialist een passende zonneboiler adviseren. Daarbij kijkt de Aircotech engineer direct of uw CV-installatie voldoet en bepaalt op basis van uw woning of bedrijfspand de zonneboiler met de beste capaciteit voor uw ruimte.

Zonneboilers voor iedere woning, bedrijfspand en gebouw

Een zonneboiler systeem is leverbaar in verschillende typen voor het genereren van continu warm water. De keuze voor een specifieke zonneboiler is afhankelijk van de ruimte en wat deze allemaal mogelijk moet maken. Zo zijn er namelijk ook zonneboilers die naast het genereren van duurzaam warm water ook uw hele huis of kantoorgebouw kan verwarmen. Aircotech Solar Engineering levert uitsluitend A-merken zonneboilers die gegarandeerd tussen de 15 en 25 jaar mee gaan.

Zonneboiler kopen, wat kost dat?

Afhankelijk van het type zonneboiler, de gewenste capaciteit afhankelijk van uw woning of bedrijfspand en uw persoonlijke wensen heeft u een compleet geïnstalleerd zonneboiler systeem tussen gemiddelde 2.500 en 7.500 euro.

Een zonneboiler systeem dat werkt, vraag advies

Aircotech Solar Engineering helpt iedereen: particulier, zakelijk of institutioneel. Voor iedere ruimte vinden wij de voor u beste duurzame energiebesparende oplossing. Bent u benieuwd of een zonneboiler systeem voor u geschikt is en welke mogelijkheden er zijn voor subsidie en financiering? Bel dan vrijblijvend 070-4151860 of stel hieronder uw vraag aan onze klimaatspecialisten.

 

Vraag het de Aircotech Solar Engineers uit Den Haag

Met deze gegevens wordt uw vraag snel en persoonlijk beantwoord.