Erkend installateur

► Zonnepanelen
► Zonneboilers
► Windturbines

Duurzame lange termijn oplossingen...

Green is our vision,

Energy is our mission!

Vraag hier direct uw offerte aan...

Windturbines

Elektriciteit opwekken met behulp van windkracht

Een windturbine gebruikt de energie van wind om elektriciteit op te wekken. Een duurzame oplossing waarmee u direct kunt besparen op uw energierekening. Een windturbine bestaat onder andere uit een generator met magneten die wind omzet in een draaiende beweging waarmee elektriciteit wordt gegenereerd.

Uw eigen kleine windmolen voor woning, bedrijfspand en gebouw

Bij het horen van een windturbine denken veel mensen direct aan de grote windmolen parken in zee of in de landelijke gebieden. Maar met behulp van bewezen innovatieve technologieën is een windturbine ook uitermate geschikt voor uw huis als particulier of zakelijk voor uw bedrijfspand of gebouw. Doordat Nederland een ‘winderig’ klimaat kent is een windturbine de oplossing om op een duurzame wijze direct te besparen op uw energierekening.

Uniek voor bedrijven: de windturbine als ‘MVO-reclamebord’

Wanneer u als bedrijf invulling wilt geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) dan is het in gebruik nemen van een windturbine een unieke aansprekende oplossing. Wij leveren windturbines geheel in uw huisstijl inclusief opdruk van uw logo en slogan. Hiermee bespaart u op energie en heeft u een tegelijkertijd een niet te missen, aansprekend reclamebord waarmee u aan (potentiële) klanten laat zien dat u milieuvriendelijk onderneemt en daadwerkelijk invulling geeft aan duurzaamheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een windturbine?

De Aircotech Solar engineers uit Den Haag informeren u graag over de mogelijkheden van een eigen windturbine. Beginnend met een passend advies op maat, de mogelijkheden voor subsidie en financiering tot aan erkende installatie en onderhoud. Bel vrijblijvend 070-4151860 of stel hieronder uw vraag.

 

Vraag het de Aircotech Solar Engineers uit Den Haag

Met deze gegevens wordt uw vraag snel en persoonlijk beantwoord.