Enphase wint Solar Innovation Award 2018

IQ 7 micro-omvormerserie valt in de smaak bij de jury

Enphase was aanwezig bij Solar Solutions, de grootste zonne-energie vakbeurs in de Benelux. De vakbeurs, gehouden van 21 tot 22 maart 2018 in Vijfhuizen, had een recordaantal bezoekers met 7.700 professionals op het gebied van zone-energie, een stijging van 50% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Bij Solar Solutions onthulde Enphase zijn nieuwe IQ 7 Microinverter-serie aan de zonne-energie-gemeenschap in de Benelux. Daarnaast gaven we een sneak preview van het AC Module-product, dat enthousiast werd ontvangen door Nederlandse en Belgische installateurs.

Het spannende nieuws van de beurs was dat Enphase de prestigieuze Dutch Solar Innovation Award 2018 ontving voor de IQ 7 Microinverter-serie, die later dit jaar verkrijgbaar is in de Benelux. Volgens de jury van de prijs zal IQ 7 een belangrijke bijdrage leveren aan de verhoogde kwaliteit van zonnestroomsystemen die in Nederland worden geïnstalleerd.

De zonne-energie-markt in Nederland bloeit. Enphase heeft een grote en groeiende aanwezigheid in de Nederlandse solar markt, met name in de nieuwbouw en de sociale woningmarkt. ‘Onze productarchitectuur past uitstekend door zijn betrouwbaarheid, installatiegemak, veiligheid en modulair ontwerp, allemaal belangrijke componenten voor onze groei in deze segmenten’, aldus Enphase.

 

Vraag het de Aircotech Solar Engineers uit Den Haag

Met deze gegevens wordt uw vraag snel en persoonlijk beantwoord.