Erkend installateur

► Zonnepanelen
► Zonneboilers
► Windturbines

Duurzame lange termijn oplossingen...

Green is our vision,

Energy is our mission!

Vraag hier direct uw offerte aan...

Daikin zonneboilers en warmtepompen

Duurzaam warm water in iedere ruimte

In ieder huishouden, bedrijf of instelling is warm water geen luxe maar een primaire behoefte. Ongeacht hoe hoog de vraag voor warm water in uw woning, bedrijf of gebouw ook is, u wilt een absoluut betrouwbaar systeem dat bovendien betaalbaar is en een lange duurzame oplossing biedt.

De warmtepompen en zonneboilers van Daikin werken met een onuitputbare bron van duurzame energie, namelijk de zon, zodat u erop kunt rekenen dat het Daikin zonneboiler met warmtepomp systeem u voorziet van warm water. Altijd, wanneer u het nodig heeft.

Direct geld besparen én goed voor het milieu

De zonneboilers en warmetepompen van Daikin produceren continu gratis warm. Op basis van duurzame energie wordt er een waterstroom met een temperatuur tot maximaal 75°C gegenereerd. Uw energierekening zal met maar liefst 50% afnemen en daarbij verlaagt u de CO2-uitstoot aanzienlijk. Kortom, twee keer direct besparen.

Totaaloplossingen voor warm water én verwarming

De systemen van Daikin zijn zo ontworpen dat deze ook kunnen dienen als een totaaloplossing voor sanitair warm water én verwarming. Het warmtepompsysteem kan namelijk eenvoudig worden aangesloten op zonnepanelen. Hiermee heeft u een zonneboiler voor warm water en directe duurzame productie van elektriciteit. Met de Daikin totaaloplossing kunt u tot wel 60% goedkoper uit zijn.

Meer weten over de Daikin zonneboilers en warmtepompen?

Aircotech Solar Engineering is exclusief dealer van Daikin. Op basis van uw persoonlijke wensen, capaciteitsbehoefte en mogelijkheden voor subsidie en financiering kan een Aircotech Solar engineer u van passende informatie voorzien. Stel hieronder direct uw vraag over duurzame energie met zonneboilers en warmtepompen of maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze klimaatadviseurs. Bellen kan natuurlijk ook, 070-4151860.

 

Onafhankelijk advies over duurzame energie oplossingen

Maak uw wensen kenbaar en ontvang direct advies op maat.