Eenvoudig investeren
in duurzame energie

Vraag hier advies op maat aan...

Green is our vision,

Energy is our mission!

Vraag hier direct uw offerte aan...

Bevestigingssysteem zonnepanelen

Wij leveren montagesystemen voor platte en hellende daken

Zonne-energie is een van de belangrijkste vormen van hernieuwbare energie. Het gebruik ervan groeit snel. Maar de installatie van zonnepanelen is vaak lastig, tijdrovend en belastend voor daken. Bij Aircotech Solar kunt u terecht voor verschillende typen bevestigingssystemen. Het meest geschikte montagesysteem hangt namelijk af van het type dak. Dus of u nu op zoek bent naar een bevestigingssysteem voor een plat dak of een hellend dak, wij hebben het juiste systeem om de zonnepanelen te monteren.

Zonnepanelen bevestigen op een plat dak

Indien u zonnepanelen wilt laten monteren op een plat dak dan werken wij met het revolutionaire Falx bevestigingssysteem. Dit ingenieuze lichtgewicht montagesysteem voor platte daken bestaat uit slechts drie onderdelen: een montageblok, een rail om gemakkelijk rijen blokken aan te koppelen en een clip om de zonnepanelen vast te zetten.

Bekijk hier de brochure van het Falx bevestigingssysteem…

Zonnepanelen bevestigen op een hellend dak

Ook voor het monteren van zonnepanelen op hellende daken hebben wij altijd een geschikt bevestigingssysteem. Aircotech werkt met bevestigingssystemen van verschillende gerenommeerde merken.

Meer weten over het bevestigen van zonnepanelen?

Voor het beste advies over het bevestigen van zonnepanelen kunt u contact opnemen met één van onze ervaren solar engineers. Wij kunnen op basis van uw behoeften een snel en effectief advies geven voor de juiste bevestiging van uw zonnepanelen.

Maak hieronder uw wensen kenbaar en verneem een passend advies. Bellen mag natuurlijk ook, 070-4151860.

 

Onafhankelijk advies over duurzame energie oplossingen

Maak uw wensen kenbaar en ontvang direct advies op maat.